(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Esperi Hoivakoti Teerimäki on Hämeenlinnaan kesällä 2015 avattu ikääntyneille tarkoitettu hoivakoti. Hoivakodissa on 62 asukaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua. Yksikkö sijaitsee Hämeenlinnan Ojoisten kaupunginosassa lähellä Tiiriön ostoskeskuksia.

Hoivakodin asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ravitsevat ateriat sekä toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut). Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat asukkaille mielekkään ja turvallisen arjen. Hoivakoti Teerimäessä asukkailla on käytössä oma kuntosali ja fysioterapeutin palvelut.

Haemme Hoivakoti Teerimäkeen reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Virve Rantala, p. 050 362 6313 tai virve.rantala@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 24.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.