(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018
Esperi hoivakoti Oula on moderni toukokuussa 2017 toimintansa aloittanut hoivakoti Oulaisissa. Oulassa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia. Ryhmäkodeissa on yhteensä 30 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA osa- ja kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassaoleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin sekä keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tarja Sorvisto p. 050 352 4776 tai tarja.sorvisto@esperi.fi


Hakuaika päättyy 19.8.2018.


Esperi on savuton työpaikka.