(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018
Esperi Koti Hopeinen kuu tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista ja tukiasumista yhteensä 25 asukkaalle Iisalmessa. Osaksi Esperi-konsernia Hopeinen kuu liittyi kesäkuussa 2018. Tehostetussa palveluasumisessa asukkaat saavat ympärivuorokautista kuntouttavaa apua ja hoivaa. Tavoitteena on yksilöllinen kuntoutuminen kevyempään asumispalveluun ja asukkaan elämänlaadun ja toimintakyvyn säilyttäminen. Tukiasuminen voi olla määräaikaista tai pidempiaikaista, tavoitteena kuntoutuminen kohti itsenäistä elämää ja asumista. Asumisessa on tarjolla myös yhteistä ryhmätoimintaa.

Haemme Hopeiseen kuuhun LÄHIHOITAJIA keikka- sekä tuntityöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen mielenterveyskuntoutujien avustamista ja ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tarmo Immonen p.0504548912.


Haku päättyy 13.8.2018.Esperi on savuton työpaikka.