(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Esperi Hoivakoti Sylvianna tuottaa ympärivuorokautista palveluasumista rauhallisella ja vehreällä alueella Kangasalan Pikonlinnassa. Sylviannassa on kaksi ryhmäkotia, Järvilinna ja Puistolinna, joissa on yhteensä 35 asukaspaikkaa. Tehostettu palveluasuminen on suunnattu vanhuksille tai muille erillisille asiakasryhmille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista toimintakyvyn alentumista niin paljon, etteivät he selviydy enää kotona asumisesta. Pääosin asukkaat ovat ikääntyneitä.

Sylvianna tukee asukkaiden omatoimisuutta käyttämällä hoidossa kuntouttavaa ja osallistavaa työotetta. Hoivakodissa pyritään korostamaan tukea tarvitsevien elämänlaadun merkitystä sekä vahvistamaan elämän merkityksellisyyden kokemuksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia terveyden heikentyessä. Sylviannassa asukkaille luodaan turvallinen ja kodinomainen asuinympäristö.

Pitkien työsuhteiden päättyessä eläköitymällä, haemme pysyvään ja motivoituneeseen joukkoomme uusia jäseniä, kokeneita osaajia ja vanhustyöhön sitoutuneita henkilöitä. Työsuhteet ovat olleet pitkäkestoisia yksikössämme ja työtyytyväisyytemme on ollut aina hyvällä tasolla. Yksikkö on toiminut 19 vuotta.

Haemme Sylviannaan LÄHIHOITAJIA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt ovat luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä. Työt alkavat 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Katja Hasanen-Gülcan p. 050 373 9835 tai katja.hasanen-gulcan@esperi.fi


Hakuaika päättyy 31.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.