(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Esperi avasi syksyllä 2017 Sodankylään Aisakellontielle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin. Uusi Esperi Hoivakoti Kellokas tarjoaa kodin 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen hoiva-asuminen esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle sekä omaishoitajan loman tai putkiremontin ajaksi.

Haemme Hoivakoti Kellokkaaseen LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön sekä kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme sinulta lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia ja ensiapu koulutusta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa 14.06.2018 lähtien yksikönpäällikkö Saila Siirtola, puh. 050 359 4240 tai saila.siirtola@esperi.fi


Hakuaika päättyy 29.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.