(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Esperi Hoivakoti Niva on ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakoti Rovaniemellä. Kodissamme on tällä hetkellä 16 asukashuonetta ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Toukokuun lopulla laajenemme 31 paikkaiseksi. Asunnot ovat kahdessa erillisessä ryhmäkodissa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Työskentelymme on asiakaslähtöistä, jokaisen asiakkaan yksilöllistä toimintakykyä ylläpitävää ja virikkeellistä. Tervetuloa kehittämään toimintaamme.

Haemme Hoivakoti Nivaan ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin osa-aikaiseen työhön tai tarvittaessa töihin kutsuttavaksi keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä EA-koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä sekä iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Pirjo Vaara, puh. 050 4348853, pirjo.vaara@esperi.fi

Haku päättyy 26.4.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.