(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Esperi on avannut uuden erityishoivan yksikön Keminmaalle tammikuussa 2017. Esperi Hoitokoti Järventaus tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua yhteensä 15 asukkaalle. Ympärivuorokautinen erityishoiva on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi käytösoireiden tai mielenterveysongelmien vuoksi.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön, kesälomasijaisuuksiin sekä tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Tavoitteena on asukkaan voimavarojen hyödyntäminen päivittäisissä toimissa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien sekä ikääntyneiden parissa työskentelystä. Kokemus palveluasumisesta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen sekä hyviä perushoitotaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mirva Pussila, p. 050 595 1884 tai mirva.pussila@esperi.fi. Hakuaika päättyy 18.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.