(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Esperi avaa toukokuussa 2018 Kajaanin Huuhkajavaaraan erityisen hoivan yksikön. Hoitokoti Huuhkajavaara tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua yhteensä 15 asukkaalle. Ympärivuorokautinen erityishoiva on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat paljon tukea ja apua esimerkiksi muistisairauden, neurologisen sairauden tai mielenterveysongelmien vuoksi. Erilaiset toiminnalliset ryhmät, arjen askareiden hoito ja vertaistuki kuuluvat kuntouttavaan arkeen. Yhdessä harjoitellaan ja kehitetään päivittäisiä elämänhallinnan taitoja. Ohjaaja motivoi ja tukee asukasta pitkäjänteisessä kuntoutumisprosessissa.

Haemme Huuhkajavaaraan LÄHIHOITAJIA koko- ja osa-aikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa päivittäinen ohjaus, hoitotyö ja asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä tukien. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Toivomme sinulta innovatiivista työotetta ja rautaista ammattitaitoa. Tehtävässä edellytetään vahvaa osaamista sekä kokemusta esimerkiksi muistisairaiden tai mielenterveysongelmaisten kanssa työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Birgitta Ojala, p. 050 3131130, birgitta.ojala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 4.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.