(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Hoitokoti Liekolakoti on syyskuussa 2014 avautunut kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö, joka sijaitsee Sastamalan keskustassa kaikkien palvelujen äärellä. Liekolakoti tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista autettua asumista (15 asukaspaikkaa), palveluasumista (3 asukaspaikkaa) sekä työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Työotteemme on kuntouttava: kaikille asukkaillemme laaditaan hoito- ja kuntoutussuunnitelma, jonka mukaan asukkaan toimintakykyä kehitetään ja ylläpidetään asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Asukkaat myös osallistuvat hoitokodin toimintaan omien, yksilöllisten voimavarojensa mukaisesti.

Liekolakodin arjen työskentelyssä vaalimme inhimillistä ihmisen kohtaamista, hyvää vuorovaikutusta, toisesta välittämistä ja toisen arvostamista.

Haemme iloiseen joukkoomme Liekolakotiin reippaita ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön ja keikkatyöhön, toistaiseksi voimassa oleviin työsopimuksiin. Lähihoitajan työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä tukien. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoivatyöstä sekä vahvaa sitoutumista työhön. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Minna Raiskio, p. 050 469 9217 tai minna.raiskio@esperi.fi.
Haku päättyy 28.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.