(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Esperi Hoitokoti Kastanja on uusi kesäkuussa 2017 avautunut kehitysvammaisten koti. Hoitokoti Kastanjassa on 15 autetun asumisen paikkaa, jotka jakautuvat kolmen pienryhmän kokonaisuuteen. Pihapiirissä on erillinen ohjatun asumisen rivitalo, jossa on kuusi asuntoa.

Haemme Hoitokoti Kastanjaan reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen ja tarvittaessa töihin kutsuttaviin, pääasiassa ilta- ja viikonloppuvuoroihin oleviin työsuhteisiin. Työt ovat luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää ohjauksen sekä hoitotyön lisäksi muun muassa omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Toivomme sinulta innovatiivista työotetta ja rautaista ammattitaitoa kehitysvammaisten sekä autististen henkilöiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävässä edellytetään kehitysvammapuolen vahvaa osaamista sekä kokemusta. Tukiviittomien ja/tai viittomakielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Pia Hameed p.046 920 1229, pia.hameed@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.