(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Saga Care Oy tarjoaa ikääntyneiden asumis-, hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja. Toiminnan tavoitteena on palvella asiakkaita kunnioittavasti, asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Saga Care Oy kuuluu Esperi konserniin.

Saga Munkkiniemen palvelutalo koostuu kolmesta eri rakennuksesta, jotka on liitetty toisiinsa. Dosentinpuisto, Dosentinrinne ja Dosentinlinna sijaitsevat viehättävässä puistokaupunginosassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vanhuksille suunnattua vuokra-asuntoa. Palvelutarjontaamme kuuluvat hoivapalvelut, kahvila- ja ateriapalvelut, siivous- ja pesulapalvelut ja lisäksi asukkaille on tarjolla kattavaa vapaa-ajanohjelmaa.

Haemme Saga Munkkiniemeen ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA vakituisiin koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa Johtaja Ranja Kontturi, ranja.kontturi@sagacare.fi tai 050-5215139

Haku päättyy 23.2.2018.

Olemme Savuton Työpaikka.