(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018
Esperi Hoivakoti Albert on 40 paikkainen ikäihmisten hoivakoti Oulussa, Kiulukankaalla. Hoivakoti avasi ovensa keväällä 2016. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille.

Haemme Hoivakoti Alberttiin ammattitaitoisia ja reippaita LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön sekä tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2 -3 vuorotyötä ja se alkaa mahdollisimman pian.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Tavoitteena on asukkaan voimavarojen hyödyntäminen päivittäisissä toimissa.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta tai opiskelijoilta riittäviä lähihoitajan opintoja sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Holappa, p. 050 430 4932 (arkisin klo 13–15) tai sähköpostitse janne.holappa@esperi.fi.

Haku päättyy 15.2.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.