(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
Esperi Amelia Kotihoitopalvelut tarjoaa hoivapalveluja, kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa elämän eri tilanteisiin asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla Oulun seudulla ja ympäristökunnissa. Asiakkaitamme ovat mm. ikäihmiset, vammaiset ja lapsiperheet.

Haemme Amelia kotihoitopalveluihin reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Lähihoitaja-opiskelijoille tarjolla myös keikkatyötä. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva-, avustamis- ja asiakaspalvelutyötä asiakkaiden kotona ja myös kodin ulkopuolella.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta ja voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta. Rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen alussa. Oma auto välttämätön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kotihoitopalveluista. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Veli Leskelä puh. 044-0991222 tai Heidi Partanen puh. 04405319612 arkisin klo 9-15. Haku päättyy 3.3.2017.

Esperi on Savuton Työpaikka.