(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Ylitornion Attendo Katajahoviin
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä!

Etsimme parhaillaan asiakasyrityksellemme Attendolle lähihoitajia Ylitornion Katajahoviin. Attendo Katajahovi on viihtyisä ja turvallinen koti ikäihmisille.

Tehtävässäsi voit aloittaa sopimuksen mukaan! Työn kesto on myös mahdollista määritellä oman elämäntilanteesi mukaan. Pääasiassa etsimme pidempiaikaista työntekijää, mutta myös lyhyemmät työsuhteen kestot ovat sovittavissa keikkaluontoisesti.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien kanssa. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Jos olet kiinnostunut töistä Attendo Katajahovissa, täytäthän hakemuksen pikaisesti.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli haluat tehtävästä lisätietoa.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

HUOM! Huomoimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!