(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia vuosilomasijaisuuksiin ja keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Esperi Hoivakoti Villa Fredrika on 25-paikkainen ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyville ja muistisairaille tarjoava hoivakoti Hyvinkäällä. Fredrikassa tarjotaan myös sauna-/kylvetyspalvelua kotona asuville ikääntyneille. Vuonna 2009 valmistunut hoivakoti sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella. Lähes kaikilla asukkailla on diagnosoitu muistisairaus. Asukkaat tarvitsevat pääosin yhden hoitajan apua päivittäisissä toimissa. Asukkaat kohdataan omina persooninaan tarpeidensa ja päivärytminsä mukaisesti ja toiminta suunnitellaan sen mukaan. Henkilöstöllä on erikoisosaamista saattohoidossa ja muistisairaiden hoitotyössä sekä arvostavassa kohtaamisessa. Lämminhenkinen arki Villa Fredrikassa on yhteisöllistä, virikkeellistä ja kodinomaista. Hoitajilla on vahvaa osaamista ikäihmisten ja muistisairaiden henkilöiden hoidossa ja ohjauksessa. Hoitotyössä toimitaan kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella, hoitajien omia taitoja ja persoonaa hyödyntäen. Muistisairaan hoidon erityistarpeisiin vastataan ensisijaisesti lääkkeettömin hoitokeinoin. Omaiset ovat osa hoitoyhteisöä ja aina tervetulleita. Korostamme omaisten kuulemisen ja informoimisen tärkeyttä ikääntyneen ja muistisairaan hoidossa.

Haemme Villa Fredrikaan reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA/SAIRAANHOITAJIA/HOIVA-AVUSTAJIA tuntityöhön tai tarvittaessa töihin kutsuttaviksi, eri pituisiin määräaikaisiin sopimuksiin vuosilomasijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Huomioimme myös opiskeluvaiheessa olevat lähihoitajaopiskelijat. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen työntekijä sekä haluat olla osa innostavaa ja motivoivaa työyhteisöä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sirpa Laukala, p. 050 432 5450 tai sirpa.laukala@esperi.fi.

Haku päättyy 30.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.