(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Vuosaareen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme kahta lähihoitajaa Helsingin Vuosaareen. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Työtä tehdään pääsääntöisesti tiimissä, mutta asiakkaiden kanssa työskentely tapahtuu omatoimisesti. Työ sisältää liikuntavammaisten asiakkaiden tukemista, ohjaamista ja avustamista päivittäisissä toimissa.
Odotamme sinulta
Suomen kielen osaaminen sekä suullisesti että kirjallisesti on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Lisäksi vaadimme voimassaolevia lääkelupia sekä hygieniapassia. Toivomme myös alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta lähihoitajan työstä.
Muut tiedot
Kyseessä on n. 2 kuukauden määräaikaisuus toukokuun loppuun, jonka jälkeen jatko mahdollinen. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista. Palkkaus yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä sijoittuen arkeen ja viikonloppuun.

Toimi ripeästi ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaa ”Lähihoitajia Vuosaareen!” kiinnostavaksi. Muistathan liittää mukaan myös CV:si. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen 040 307 5107. Tiedustelut arkisin klo 9-15 tai essi.makinen@vmp.fi
Kesto
Alustavasti toukokuun loppuun, mah. jatko
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.04.2019 mennessä.