(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Viola-kotiyhdistykseen Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Jokainen päivä on paras päivä


Viola-kotiyhdistys ry keskellä Tamperetta
Olemme Tampellan kaupunginosassa moderneissa kiinteistöissä toimiva ikäihmisten palveluiden laadukas toimija. Tilamme ovat viihtyisät, esteettömät, turvalliset ja kodinomaiset. Moniammatillinen ystävällinen henkilökunta palvelee ilolla 24 tuntia vuorokaudessa.


Haemme nyt Viola-kotiyhdistykseen asiakkaan toimeksiantona palveluhenkisiä sosiaali – ja terveydenhuollon ammattilaisia,


LÄHIHOITAJIA,


vakituiseen työsuhteeseen ja ns. keikkatyöhön.


Palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asiakkaat ovat pääosin ikäihmisiä. He tarvitsevat ohjausta ja tukea arkeen sekä hoiva ja hoitoa. Asiakaslähtöisyys on hoidon kulmakivi. Toiminnassa on tärkeää yhteistyö asukkaiden ja heidän omaistensa kanssa.


Työ on 3-vuorotyötä. Edellytyksenä on sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, joka on rekisteröity Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimus laki 817/2015).


Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää organisointikykyä, digitaalisten työvälineiden käyttötaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää asennetta ja halua kehittää toimintaa yhteistyössä muiden kanssa. Lisäksi edellytetään hyvää paineensietokykyä ja hyviä sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.


Tarjoamme työtehtävän, jossa voit hyödyntää esim. harrastus- tai henkilökohtaisen kiinnostuksen pohjalta tulevaa osaamista työnkuvasi rikastuttamisessa ja kehittää omaan ammattitaitoasi moniammatillisessa työyhteisössä ja työkalut oman hyvinvointisi tukemiseen.


Palkkaus ja muut palkkaukseen liittyvät ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §: n mukaista rokotussuojausta.


Kiinnostuitko tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi adecco.fi sivujen kautta. Haku päättyy 28.8.2019, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccossa Merja Kanervisto-Jokinen, p.050 444 4478 tai merja.kanervisto-jokinen@adeccogroup.com