Lähihoitajia vammaistyöhön (keikkatyö)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Haemme lähihoitajia ja lähihoitaja-opiskelijoita keikkatyöhön kotoisaan vaikeavammaisten ja kehitysvammaisten asumisyksikköön Riihimäelle. Kyseessä on keikkatyö ja työvuoroja on tarjolla pikaisesti. Keikkatyössä saat itse täysin päättää työvuorot, joita otat vastaan. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut keikkailemaan suht. usein!

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet keikkalaiset ansaitsevat ensimmäisestä vuorostaan rahallisen bonuksen palkan lisäksi!

Työnkuvaus: 

Tässä työkohteessa pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien parissa ja käyttämään osaamistasi perushoidollisen työn parissa sekä ohjaustyön saralla. Yksikkö tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja ympärivuorokautisesti vaikeavammaisille henkilöille sekä itsenäisemmin asuville kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat kevyempää ohjaamista ja tukea arkeensa. Tällä hetkellä keikkavuoroja on tarjolla pääasiassa vaikeavammaisten ympärivuorokautisen asumisen puolelle, jossa asustaa 12 asukasta. Asukkaiden ikähaitari on laaja ja asukkailla on erilaisia sairauksia; mm. neurologiset etenevät sairaudet, aivovammat ja muut vammautumiset.

Keikkavuoroja on tarjolla pääasiassa aamussa ja illassa, eli työsi on pääosin 2-vuorotyötä tässä eloisassa kattavia palveluita tarjoavassa yksikössä. Mikäli koet kuitenkin olevasi parhaimmillasi myös yövuoroissa, voit halutessasi laajentaa työn 3-vuorotyöksi ja toivoa lisäksi yövuoroja.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta, mutta alan opiskelijat otetaan myös huomioon! Osaamista olisi hyvä olla kertynyt perushoidollisista lähihoitajan tehtävistä. Kaikki vammaistyöhön liittyvä osaaminen, kokemus ja tietämys ovat suuri etu. Voimassa olevat lääkeluvat ovat myös eduksi, mutta eivät kuitenkaan pakolliset! Kaikista tärkeintä on avoin ja aktiivinen työote sekä positiivinen asenne!

Tarjoamme:

Itse kohteessa saat ympärillesi 30 henkilön työtiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Perehdytyksen jälkeen saat käyttöösi sovelluksen, josta voit varata sinulle sopivat keikkavuorot. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä tietenkin yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset lisät. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös Whatsapp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417400
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki