Lähihoitajia vammaispalveluihin kuukausipalkkaiseen työhön - Helsingin kaupungin sote-sijaisuudet
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2020

Kiinnostaako sinua vaihteleva ja monipuolinen työ? Tule työskentelemään Helsingin vammaispalveluihin ja auttamaan Helsingin kaupungin henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Tässä tehtävässä työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Aiempaa vammaistyön kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä saat ensin perehdytyksen työhön. Työkohteita ovat kehitysvammaisten ryhmäkodit, asuntoryhmät ja vaikeavammaisten palveluasumisryhmät. Lue lisää työkohteista https://www.hel.fi/vammaiset/fi/asuminen.


Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, millä Helsingin alueella haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Työpiste voi kuitenkin vaihdella päivittäisen tarpeen mukaan. Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan työsuhteen. Voit työskennellä täydellä työajalla tai halutessasi osa-aikaisesti vaikkapa maanantaista keskiviikkoon. Työsuhteen kesto on vähintään 2kk tai 31.5.2021 saakka. Työ on päivä- tai kaksivuorotyötä ma-pe. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen! 


Työn kesto: 18.1. – 31.5.2021 asti

Työaika: 38,25 t/vk tai osa-aikatyö, päivätyö tai 2-vuorotyö, ma-pe

Palkkaus: vähintään 2392,71 €/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät


Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen, liikkuvan ja vaihtelevan työn
  • Hyvät työsuhde-edut (liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
  • Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://www.seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/

Tarjoamme sinulle myös koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!


Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme: 

  • Lähihoitajia ja/tai alan opiskelijoita, joilla on terveydenhuollon työ- tai harjoittelukokemusta. Jos sinulla ei ole aikaisempaa vammaistyön osaamista, saat perehdytyksen.


Onhan sinulla myös

  • Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia tai olet terveydenhuoltoalan opiskelija
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
  • Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://www.seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae heti!

Jos olet Seuren nykyinen työntekijä, sinun ei tarvitse täyttää työhakemusta. Keikkanetin tai OmaSeuren työvuoroista valitsemalla kaikki, löydät ’Helsingin kaupungin sote-sijaisuudet’ ja yhdellä klikkauksella voit nopeasti ehdottaa itseäsi tähän sijaisuuteen. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Lue lisää täältä: https://www.seure.fi/kampanja/...


Hakemustasi odottaen

Seurelaiset


Mietitkö mikä on Apotti? Helsinki kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten johdosta Seure rekrytoi nyt Helsinkiin satoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot