Lähihoitajia, vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin (Vantaan sairaala)
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala, Peijaksen sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa / Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituisia sekä määräaikaisia tehtäviä alkaen 1.10.2021 (tai sopimuksen mukaan)

 

Haemme nyt lähihoitajia. 

Tehtävät ovat joko vakituisia tai määräaikaisia tehtäviä Vantaan sairaalapalveluiden eri osastoilla. Meillä voit käyttää ja kehittää moninaisesti osaamistasi, olit sitten jo pidemmän kokemuksen omaava ammattilainen tai vastikään valmistunut, tuore hoitotyön osaaja. 

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Työpaikkoja on haussa niin Seutulan idyllisessä maalaismaisemassa sijaitsevassa Katriinan sairaalassa kuin Peijaksen sairaalassa sijaitsevassa akuuttigeriatrisessa yksikössä. Katriinan sairaalaan kuuluu kahdeksan sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja Liikkuvan sairaalan yksikkö.

 

Terveiset tulevilta esimiehiltä

Esimiehesi Tarja, Sari, Katja, Kati, Anita, Laura ja Sonja tarjoavat Sinulle merkityksellisen, haastavan ja innostavan työn, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet. Sitä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi asiantuntevan ja osaavan moniammatillisen työyhteisön. Työsuhteen alussa tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme yhdessä onnistumisistamme. 

Yksiköissämme teemme hoitotyötä toimintakykyä ylläpitävällä työotteella moniammatillisissa tiimeissä. Työtämme ohjaavat Vantaan sairaalan arvot ja periaatteet. Pyrimme hoitamaan potilaita kokonaisvaltaisesti yksilöllisyyttä kunnioittaen. Yksiköissämme pääset tekemään erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja toteuttamaan monipuolisesti lääkehoitoa.

Palveluksessamme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen täydennyskoulutukseen ja osaamisesi kehittämiseen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Näin edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osastojemme toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

 

Vantaalla viihtyy varmasti.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta.
 
 Junat, bussit, autot ja kaupunkipyörät kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja

Tervetuloa meille töihin! 

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Palkkaus: SOTE

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Toivomme, että ilmoitat hakemuksessasi ne osastot, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja sen, oletko kiinnostunut ensisijaisesti sijaisuuksista vai vakituisista tehtävistä vai molemmista.

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on vakituisissa tehtävissä kuusi kuukautta ja määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen kestosta. 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot (s-posti: etunimi.sukunimi@vantaa.fi) 

Rekolassa Peijaksen sairaalassa:

AKOS1, AKOS2 (akuutti geriatriset osastot) ja Liikkuva sairaala -LiiSa 

Sonja Pasanen, puh 050 3181568

Seutulassa Katriinan sairaalassa 

Osasto 1 (geriatrinen tutkimus ja kuntoutus)

Tarja Blomvall puh 050 3122129

Osasto 2 (ortopedinen kuntoutus)

Sari Wikström puh 050 3122067

Osasto 3 (neurologinen kuntoutus) ja 4 (haavahoito) 

 Katja Hamunen puh 0450 3122128

Osasto 5 (palliatiivinen hoitoja saattohoito) ja kotisairaala (sijaitsee Peijaksen sairaalassa) 

Kati Äyri puh 050 3122127

Osasto 6 (infektioiden hoito)

Anita Kuoppakangas puh 050 3121991

Osasto 7 (konfuusiotilojen tutkimus ja hoito) 

Laura Järvinen puh 050 3121990

 

Toimintayksikön esimies

Laurikainen, Noora

040 5388266

noora.laurikainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa Arkisin klo. 9-15

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
 
 Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme 
kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.
 
 Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
 
 Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme 
kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.
 
 Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot