(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia tuntityöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Esperi Hoivakoti Sylvi tarjoaa turvallista ja kodikasta asumispalvelua ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa, kahdessa 15-paikkaisessa ryhmäkodissa. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua. Sylvi sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, Laukaan keskustan läheisyydessä.

Haemme Hoivakoti Sylviin ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA tuntityöhön vakituisiin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa sekä kehittää omaa työtäsi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tiina Saarikoski, puh. 050-3493829 tai tiina.saarikoski@esperi.fi.

Haku päättyy 22.8.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.