(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia tunti- ja keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018
Hoivakoti Teppola on 45 paikkainen yksikkö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Toimintamme perustuu kuntouttavaan sekä osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin ja yhteiseen tekemiseen. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Yhdessäolo ja toiminta, kuten toiminnalliset ryhmät ja yhteiset juhlat tekevät arjesta mielekkään.

Haemme Teppolaan motivoituneita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA tuntityöhön sekä keikkatyöhön toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Maiju Tuisku, p. 044 5221164 tai maiju.tuisku@esperi.fi


Hakuaika päättyy 19.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.