(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia tai Hoiva-avustajia, Hoivakoti Ilola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Esperi Hoivakoti Ilola on viihtyisä 35-paikkainen ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kauvatsalla, keskellä luonnonkaunista maalaismaisemaa. Asuminen Ilolassa voi olla pitkäaikaista, mutta palveluun kuuluvat myös intervallihoidot, kuntoutusjaksot sekä yksilöllinen saattohoito.

Haemme nyt Ilolaan innokkaita  ja auttavaisia LÄHIHOITAJIA tai HOIVA-AVUSTAJIA/ HOITOALAN OPISKELIJOITA osa-aikaiseen keikkatyöhön tai tuntityöhön sekä vuosilomien sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan  3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa! 

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Sari Helander, sari.helander@esperi.fi, p. 040 480 7153 (arkisin klo 8-16)  

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.