(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia sijaisuuksiin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018
Esperi Koti Puotikatu tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa kehitysvammaisille henkilöille, asianmukaisesti suunnitelluissa ja rakennetuissa tiloissa ympäri vuorokauden. Puotikatu koostuu kolmesta talosta ja päivätoimintatilasta. Autetun asumisen asukaspaikkoja on yhteensä 24.

Haemme Puotikadulle ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on moniammatillisen tiimin jäsenenä toteuttaa kokonaisvaltaista asukkaiden elämiseen liittyvien perusasioiden hoitamista. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, lääkehoidon koulutusta ja voimassa olevaa hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sanna Huhtakallio p. 050 570 9760 tai sanna.huhtakallio@esperi.fi


Hakuaika päättyy 14.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.