(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia sijaisuuksiin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Esperi Hoivakoti Tilkantoivo ja Hoivakoti Tilkantupa sijaitsevat Helsingin Huopalahdessa historiallisella paikalla, entisessä keskussotilassairaala Tilkassa. Tilkantoivo tarjoaa 42-paikkaisen hoivakodin ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tilkantupa tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 34 ikäihmiselle ja muistisairaalle. Asuminen hoivakodeissa voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista. Kaikkien ryhmäkotien tilat ovat esteettömiä ja toiminnassa korostuu kodinomaisuus, kiireettömyys ja turvallisuus.

Haemme Hoivakoti Tilkantoivoon ja Tilkantupaan motivoituneita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA tuntityöhön määräaikaisiin sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimintaperiaatteenamme on kuntouttava työote.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden kanssa työskentelemisestä. On tärkeää, että olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Riitta Kolsi, p 040- 186 2408 tai riitta.kolsi@esperi.fi sekä yksikönpäällikkö Tarja Tuominen, p. 040- 186 2652 tai tarja.tuominen@esperi.fi


Hakuaika päättyy 18.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.