Lähihoitajia sijaisuuksiin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Esperi Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa asumispalveluita ikäihmisille. Hoivakoti Vehkahovissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Lisäksi Vehkahovi tarjoaa kevythoivaa erillisessä 15-paikkaisessa yksikössä.

Esperi Hoivakoti Kolmisoinnun ikääntyneiden hoivayksiköt Hoivapuisto ja Hoivaranta ovat vuosina 2011 ja 2012 valmistuneita ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköitä. Molemmissa on kaksi 12–14 asukkaan pienryhmäkotia. Hoivarannassa toimivat ryhmäkodit Satumaa ja Metsäkukka, joissa on yhteensä 26 asukaspaikkaa. Hoivapuiston Punaruusu- ja Niittykukka- ryhmäkodeissa on yhteensä 25 asukaspaikkaa.

Haemme Haminan hoivakoteihin reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön määräaikaisiin työsuhteisiin vuosilomien sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaidemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä hoitotyötä osana ammattitaitoista tiimiämme.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön, lämminhenkistä työotetta ja halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Kirsi Roininen, p. 050 9111243 tai kirsi.roininen@esperi.fi. tai Katja Korjus, p.050 5648703, katja.korjus@esperi.fiHakuaika päättyy 04.07.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1145260
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hamina