(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia sijaisuuksiin Lohjalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Etsimme neljää määräaikaista lähihoitajaa Lohjalle 14 asukkaan ryhmäkotiin. Työt alkaisi toiveen mukaan helmikuussa, mielellään mahdollisimman pian ja töitä olisi tarjolla ainakin huhtikuun loppuun saakka. Mahdollisuus myös jatkaa sen jälkeen. Työ on kaksivuorotyötä pienessä yksikössä.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta lähihoitajan töistä, mielellään kokemusta mielenterveyspotilaiden hoidosta. Hakijalla tulee olla Terhikin laillistus, lähihoitajan koulutus ja asenne kohdillaan. Suomenkielen hyvä osaaminen on välttämätöntä työn onnistumisen kannalta. Työtä tehdään tiimissä ja vuorossa on aina 4-5 hoitajaa paikalla.

Määräaikaisuuden aikana tarjolla on täydet työtunnit, monipuolinen työnkuva ja työyhteisön tuki. Maksamme tuntiperusteista palkkaa kokemuksen mukaan.

Jos olet kiinnostunut paikasta, jätä pikaisesti hakemusta ja kerro osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksesta sekä milloin voit aloittaa. Otamme sinuun yhteyttä. Lisätietoja antaa Asiakkuuspäällikkö Aki Mäki-Arvela / aki.maki-arvela@medipower.fi