(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia sijaisuuksiin ja kesätyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Esperi Palvelukoti Kivipuisto tarjoaa turvallisen kodin henkilöille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut. Palveluvalikoimaan kuuluu ympärivuorokautinen asumispalvelu ja kevyempi palveluasuminen. Kivipuisto sijaitsee vehreässä ympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien ja Järvenpään kaupungin palveluiden äärellä.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA osa-aikaisiksi opintovapaan sijaisuuteen tai kesätyöhön ajalle 1.6.2018-30.8.2018. Työ on luonteeltaan 2-3-vuorotyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia, mutta harkitsemme myös lähihoitajaopiskelijoita. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Soini, sanna.soini@esperi.fi tai p. 050-3258165

Haku päättyy 30.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.