(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia/ Sairaanhoitajia / Sosionomeja keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018
Esperi Hoivakoti Syysviiru tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Lohjan idyllisessä maalaismaisemassa Sammatissa. Kodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella Syysviiru tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä asumis- ja kuntoutuspalveluita lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen, esimerkiksi tuoden omaishoitajalle levon hetken arkeen.

Haemme Hoivakoti Syysviiruun ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA ja SOSIONOMEJA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kirsi Rusila, 050 540 3342 tai kirsi.rusila@esperi.fi


Haku päättyy 14.08.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.