(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia, Saga Munkkiniemi, Helsinki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2018

Korkeatasoiset Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali, viherpuutarhat sekä sauna- ja allasosasto. Täyden palvelun palvelutaloissamme palvelujaan tarjoavat myös fysioterapeutti, jalkahoitaja, parturi-kampaaja sekä lääkäri ja hammaslääkäri.

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Saga-palvelutalon tarjoamia premium-hoitopalveluja? Mahdollistamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden palveluasumiseen moderneissa tiloissamme. Saga Munkkiniemi tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa.  Palvelutalo sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa ja sinne on hyvät kulkuyhteydet.

Laajennamme palveluitamme, joten rekrytoimme nyt lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Olemme kiinnostuneita myös osa-aikatyötä ja tarvittaessa työhön kutsuttavaa työtä hakevista lähihoitajista. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen heidän kodeissaan toimintakykyä ylläpitävällä tavalla. Työtä tehdään vastuullisesti, itsenäisesti ja yhteistyössä sairaanhoitajan kanssa. Lähihoitajana toimit asukkaan omahoitajana. Hoitotyön lisäksi työ sisältää myös omaisten kanssa yhteistyötä.

Vakinaisiin tehtäviin valittavilta edellytämme lähi- tai perushoitajan tutkintoa. Tarvittaessa työhön kutsuttavien tehtäviin voit hakea myös alan opiskelijana. Toivomme, että sinulla on lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Järjestämme nämä koulutukset tarvittaessa sinulle koeaikana. Arvostamme sitä, että olet vastuuntuntoinen, motivoitunut tekemään työtä ikäihmisten parissa ja osoitat oma-aloitteisuutta ja olet ehdottoman luotettava. Kokemus ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä on kovin toivottavaa. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi. Kaikkiin tehtäviin edellytyksenä on tartuntatautilain vaatimukset täyttävä rokotussuoja.

Miksi Saga Munkkiniemeen töihin: Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden korkeatasoisessa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Hoidamme perehdytyksesi hyvin. Palkkaus on sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukainen. Sagassa saat ison yrityksen työsuhde-edut. Työnantaja tarjoaa henkilökunnalle edullisen aamupalan Sagan ravintolassa. Verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voimme myös käyttää maksutta sauna- ja allasosastoa, ulkouima-allasta ja kuntosalia.

Tervetuloa joukkomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Marja Tammisto sähköpostilla marja.tammisto@sagacare.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikkoja sopivan hakijan löydyttyä, kuitenkin viimeistään 17.2.2019.

 

Saga Care Finland Oy on osa Esperi Care–konsernia. Konsernissamme työskentelee 6000 oman alansa ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.