(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita ja hyvän työasenteen omaavia lähihoitajia.


Asiakasyrityksemme tarjoaa laadukasta kotihoitoa, kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua sekä muita arjessa pärjäämistä tukevia palveluita. 


Työtehtävään soveltuvalla on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen tutkinto, esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi, hoiva-avustaja tai muu vastaava tutkinto. Työ soveltuu myös alan opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet työharjoittelun vanhusten parissa.


Toivomme:

  • valmiutta 2-vuorotyöhön (työvuoroja on tarjolla niin arkipäiville kuin myös viikonlopuille)
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • iloista ja reipasta otetta työhön

Tarjoamme:

  • itsenäisen ja monipuolisen työn
  • mukavan ja asiantuntevan työporukan ympärillesi


Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi meille ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.