Lähihoitajia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Ovatko vahvuutesi ihmisläheisessä työssä ja onko etsinnässäsi uusi hoitoalan työ? Haluatko kehittää osaamistasi entisestään? Meillä on sinulle duuni!

Etsimme asiakkaillemme LÄHIHOITAJIA erilaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.

Saat työskennellä hoidollisissa työtehtävissä eri asiakaskohteissamme, kuten asumistukiyksikössä tai vaikkapa kotihoidon tehtävissä. Voit tehdä työtä kokopäiväisesti tai keikkaluontoisesti osa-aikaisesti oman tilanteesi mukaan.

Toivomme sinulla olevan jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai opiskelet alaa. Arvostamme osaamista apuvälineiden hyödyntämisestä hoitotyössä.

Tarjoamme työn mielenkiintoisissa ja haastavissakin positioissa, joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi entisestään. Saat koko työsuhteen ajaksi Personalhusetin HR-konsulttien tuen, ja olemme tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Olisiko tässä sinulle syksylle uudet työkuviot? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole suoraan yhteydessä henkilöstökonsulttiimme Mikaela Mäkeen, 0405532130 tai mikaela.maki@personalhuset.fi, niin jutellaan lisää!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386443
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa