(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Ouluun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Oulun Lintulaan useampia lähihoitajia työskentelemään vammaisille suunnatussa palveluasumisessa. Tarjolla on sekä vakituinen työsuhde, että sijaisuuksia. Hakija saa itse vaikuttaa sijaisuuden pituuteen. Aloitus mieluiten mahdollisimman pian tai lokakuun 2019 aikana.

Työnkuvaus:

Kohde on 42 asunnon palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lähihoitaja pääsee tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa tavoitteena olisi asukkaiden toimintakyvyn vahvistaminen ja tukeminen. Työtä voidaan tehdä kahdessa tai kolmessa vuorossa hakijan toiveesta riippuen.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä. Otamme myös hoito- ja huolenpito -jakson suorittaneet lähihoitajaopiskelijat huomioon. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. On hyvä, jos sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa työllistymisen yhteydessä. 

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi ja kertoa oletko kiinnostunut sijaisuuksista, vai vakituisemmasta työstä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452