(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia osa- ja kokoaikatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018
Esperi Hoivakoti Mieslahti sijaitsee Paltamossa ja tarjoaa kodin 21 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme Mieslahteen reippaita ja ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA / LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA osa- ja kokoaikaisiin määräaikaisiin sijaisuuksiin sekä kokoaikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä viikonlopputyöhön. Työt ovat luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai riittäviä lähihoitaja opintoja, hygieniapassia, ensiapu koulutusta ja lääkehoidon koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Heikkinen, puh. 050 4333578 tai miia.heikkinen@esperi.fi


Hakuaika päättyy 27.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.