(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia osa-aikatyöhön, kesätyöhön sekä keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Esperi Hoivakoti Orvokki sijaitsee rauhallisella alueella Muhoksen keskustan tuntumassa. Hoivakoti on 31 paikkainen lämminhenkinen koti, jossa on tarjolla ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Haemme Hoivakoti Orvokkiin ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen sekä LÄHIHOITAJIA kesätyöhön ja tarvittaessa töihin kutsuttavia keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2 vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Tavoitteena on asukkaan voimavarojen hyödyntäminen päivittäisissä toimissa.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta tai opiskelijoilta riittäviä lähihoitajan opintoja sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjut Ratilainen, p. 050 327 7542 (arkisin klo 13-15) tai sähköpostitse marjut.ratilainen
(at)esperi.fi.

Haku päättyy 31.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.