(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia osa-aikatyöhön, kesälomasijaisuuksiin sekä keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Esperi Hoivakoti Tervarinne tarjoaa kodin 30:lle ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarvitsevalle ikäihmiselle Kemissä. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan hoivakodin yhteiseen viriketoimintaan. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA osa-aikatyöhön, kesälomasijaisuuksiin ajalle kesäkuu 2018- syyskuu 2018 sekä tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta muistisairaiden hoivatyöstä. Sinulla tulee olla voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Lähihoitajan työ edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta ja olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Anja Korpela 0469222441 tai anja.korpela@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 28.2.2018

Esperi on Savuton Työpaikka