(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia/ Opiskelijoita keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018
Esperi Hoivakoti Ratina sijaitsee upealla paikalla aivan järven rannalla ja uuden ostoskeskuksen vieressä. Ratina on ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ikääntyneille ja muistisairaille tarjoava hoivakoti Tampereen keskustan tuntumassa. Hoivakoti Ratinassa on 28-asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen lisäksi asukkaaksi voi tulla lyhyeksi aikaa esimerkiksi omaishoitajan vapaan ajaksi tai toipumaan sairaalajakson jälkeen. Toiminnan lähtökohtana on jokaisen asukkaan omien tarpeiden ja voimavarojen huomioiminen. Hoitajat kannustavat asukkaita osallistumaan päivittäisiin toimintoihin yksilöllisen toimintakyvyn ja vireystilan mukaisesti.

Haemme Hoivakoti Ratinaan ammattitaitoisia ja reippaita LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Keikkatyö sopii hyvin myös opiskelijoille ja tarvittaessa hoivakotiimme voi sovitusti tehdä lyhempiäkin vuoroja.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Tavoitteena on asukkaan voimavarojen hyödyntäminen päivittäisissä toimissa.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta tai opiskelijoilta riittäviä lähihoitajan opintoja sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Krista Ojala, p.050 3474680 tai krista.ojala@esperi.fi.


Haku päättyy 1.10.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.