(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia/ Opiskelijoita keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018
Esperi Hoivakoti Orvokki tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella tarjoamme myös lyhytaikaista asumispalvelua, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme Hoivakoti Orvokkiin ammattitaitoisia ja reippaita LÄHIHOITAJIA/OPISKELIJOITA keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähihoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Tavoitteena on asukkaan voimavarojen hyödyntäminen päivittäisissä toimissa.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta tai opiskelijoilta riittäviä lähihoitajan opintoja sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjut Ratilainen puh. 050 327 7542, marjut.ratilainen@esperi.fi.


Haku päättyy 30.9.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.