(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Myyrmäkeen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme kolmea ohjaajaa Myyrmäessä sijaitsevaan autistien päivätoimintayksikköön. Työ alkaisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ tapahtuu klo 7-17 välillä pääosin arkisin.

Työ pitää sisällään ohjausta vaativien ja jatkuvaa tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Ohjaajalle on tärkeää pitää yllä asukkaiden toimintakykyä ja kunnioittaa heidän erityistarpeita. Vastuisiin kuuluu myös asukkaiden ohjaus, valmennus ja neuvonta sekä päivittäiset hoiva- ja huolenpidon tehtävät yhdessä muun tiimin kanssa.

Hakijalla toivomme olevan sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja) sekä mielellään aiempaa kokemusta vammais- tai autistityöstä. Hakijalla tulee olla voimassa oleva Valviran laillistus ja lain edellyttämä rokotesuoja. Asukkailla voi olla haastavaa käytöstä, joten vahva auktoriteetti ja asenne ovat keskiössä työssä pärjäämisen kannalta. Myös reipas ja itsenäinen ote työhön sekä vastuullisuus olisi suotavaa. Tehtävässä täytyy osata suomen kieltä, eli suullinen ja kirjallinen suomi täytyy olla hyvällä tasolla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn moniammatillisessa työyhteisössä ja kattavan perehdytyksen tehtävään. Noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Jos olet paikasta kiinnostunut, niin jätä pikaisesti hakemusta, jossa kerrot koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja milloin voisit työt aloittaa. Lisää tietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717