(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Myyrmäen ja Martinlaakson kotihoitoon (vakituiset ja määräaikaiset tehtävät)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan kotihoito

Myyrmäen tai Martinlaakson kotihoidon toiminta-alue

Työsuhteen kesto: määräaikaisia sekä vakituisia tehtäviä, sopimuksen mukaisesti


Oletko kiinnostunut monipuolisesta työstä kotihoidossa?

Haemme lähihoitajia Myyrmäen ja Martinlaakson kotihoitoon eri pituisiin sijaisuuksiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Molemmat yksiköt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, juna-asemien vieressä. 

Kotihoidossa autamme asiakkaitamme elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissaan. Palvelumme perustuu vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Hoitotyömme on asiakkaan toimintakykyä edistävää ja voimavaroja huomioivaa. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Käytössämme on Apotti potilastietojärjestelmä. Hoitajat kirjaavat käynnit älypuhelimella asiakkaiden luona. Asiakkaiden toimintakykyä arvioimme Rai-toimintakykymittarin avulla.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöetuja, esimerkiksi alan täydentävää koulutusta, työterveyshuollon palvelut ja työmatkaseteleitä.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn.

Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2155,43€/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta


Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa (vakituisissa tehtävissä 6kk, määräaikaisissa tehtävissä koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta)

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies, Nieminen, Laura
p. 040 579 1432
laura.nieminen@vantaa.fi 

Kotihoidon esimies, Lähde, Mervi
p. 040 865 442
mervi.lahde@vantaa.fi 

Kotihoidon esimies, Juvanen Sari
p. 040 534 6951
sari.juvanen@vantaa.fi 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.