Lähihoitajia Lieksaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Hei sinä Lieksalainen hoitaja! Etsitkö itsellesi joustavaa keikkatyötä tai mahdollisesti pidempiä sijaisuuksia? Haemme nyt asiakaskohteeseemme lähihoitajia keikkatyöhön. Tarjolla myös sijaisuuksia yksikön tarpeiden mukaisesti, mikäli säännöllisempi työsuhde kiinnostaa sinua enemmän kuin satunnainen keikkailu!

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on 33 paikkainen ikäihmisten uudehko asumisyksikkö Lieksassa, joka tarjoaa asumispalveluita omatoimisille, kevyttä apua kaipaaville että ympärivuorokautisia palveluita tarvitseville. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella alueella viihtyvyyttä lisäävien maisemien keskellä. 

Lähihoitajan työ pitää sisällään lääkehoitoa, perushoidollisia töitä, viriketoimintaa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja huolenpitoa. Työ on joko 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä hakijan toiveiden sekä kokemuksen mukaan.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija, jolla on opinnoista vähintään 120 osp (LH-opinnot) tai 60 op (SH-opinnot) suoritettuna. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Kaikista tärkeintä onkin avoin sekä reipas asenne hoitotyöhön ja erilaisten ihmisten ja tilanteiden kohtaamiseen.

Tarjoamme:

Tässä työssä saat päättää työaikasi täysin! Keikkatyötä ja sijaisuuksia voi tehdä oman aikataulun puitteissa sekä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Saat vuorossasi aina pienen perehdytyksen hyvältä työporukalta ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Lisäksi MediPowerin oma tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä kätevästi vaikka WhatsAppin kautta! Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein.

Miten haku etenee:

Täytä hakemus sivuillamme tai kerro itsestäsi meille sähköpostitse aleksandra.jounila@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 040 585 5717. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot