(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Länsi-Vantaan kotihoitoon (Myyrmäki, Martinlaakso alue), avoin haku
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan kotihoito

Myyrmäen tai Martinlaakson kotihoidon toiminta-alue

Työsuhteen kesto: määräaikaisia sekä vakituisia tehtäviä, sopimuksen mukaisesti


Hei!

Me Länsi-Vantaan kotihoidon esimiehet Laura, Mervi, Sari haemme yhteisesti avoimella haulla kotihoidon itsenäisestä, liikkuvasta ja vastuullisesta työstä kiinnostuneita, innostuneita ja luotettavia lähihoitajia. Tiimimme ovat Myyrmäessä sekä Martinlaaksossa. 

Avoimen haun avulla pyrimme huomioimaan toiveesi mm. työn aloitusajan ja keston suhteen.
Tarjoamme sekä vakituisia että määräaikaisia työmahdollisuuksia ja sijaisuuksia.

Hae meille, olitpa sitten konkari tai vastavalmistunut

Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai sinulla voi jo olla aiempaa kokemusta kotihoidon tehtävistä. Arvostamme kokemuksen lisäksi suuresti myös tuoreita vastavalmistuneiden näkökulmia.

Voit hakea tämän saman haun kautta ja kertoa mikä tehtävä sinulle sopisi työurasi tässä vaiheessa parhaiten. Hoitotyön osaamisen ja hyvien valmiuksien lisäksi työssä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tulla toimeen aidosti erilaisten ihmisten ja vaihtelevien tilanteiden kanssa. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tulevaan työhösi ja kollegoiden vankkumattoman tuen. Esimiehinä meidän tehtävämme on varmistaa, että pääset saumattomasti sisään uuteen työhösi ja sulaudut sujuvasti osaksi työyhteisöä.

Autamme ja tuemme sinua mm. lääkeluvan saamisessa työsuhteen alkaessa, mikäli sinulla ei vielä tehtävissä tarvittavaa lääkelupaa ole. Mikäli olet muuttamassa Vantaalle, selvitämme kanssasi tarpeen mukaan mahdollisuudet työsuhdeasuntoon Vantaalla.

Miksi Vantaalle kotihoitoon?

Työtä kotihoidossa tehdään asiakkaiden hyvän elämän takaamiseksi, heidän omissa kodeissaan. Kotihoidossa työn sisältö varsin monipuolista ja vaihtelevaa. 

Luonteeltaan työ on korostuneen itsenäistä ja samalla vastuullista. Parhaimmillaan myös, vaikkakin ajoittain kiireistä, samalla erittäin palkitsevaa asiakastyötä.

Me kannustamme työntekijöitä tuomaan heidän omia hoitotyön kiinnostuksen kohteita ja osaamistaan esiin työyhteisössä ja kehittämään ammatillista osaamista monipuolisten koulutusten kautta. Työyhteisöinä ja tiimeinä olemme huumorintajuisia, avoimen sosiaalisia ja samalla sitoutunutta, motivoitunutta sekä ennen kaikkea asiakkaitamme heidän kotona selviytymisessään auttavaa porukkaa. 

Työvälineinä meillä asiakastyössä käytetään mobiililaitteita sekä tietokonetta toimistolla kirjaamisessa. Niitä ei kannata tai tarvitse millään tapaa kuitenkaan vierastaa – kuten jo on todettu, asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen heidän kodeissaan on työmme tärkein sisältö.

Autoilevana voit käyttää työkäynneilläsi sovitusti joko omaa tai Vantaan autoa ja tavata työmatkallasi vaikkapa ketun...

Kiitokset jo etukäteen!

Ilmoitustekstistä tuli aika pitkä, mutta halusimme kertoa sinulle kotihoidon työstä Länsi-Vantaalla mahdollisimman tarkoin. Toivottavasti kertomamme sai sinut kiinnostumaan tehtävistä.

Hae ja kerro mahdollisimman tarkasti kaikki toiveesi.
Olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän sisällä hakemuksen jättämisestä.

Ystävällisin terveisin, 

Laura, Mervi, Sari  – Länsi-Vantaan kotihoidon esimiehet


Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta


Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa (vakituisissa tehtävissä 6kk, määräaikaisissa tehtävissä koeaika on enintään puolet työsuhteen kestosta)

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies, Nieminen, Laura
p. 040 579 1432
laura.nieminen@vantaa.fi 

Kotihoidon esimies, Lähde, Mervi
p. 040 865 442
mervi.lahde@vantaa.fi 

Kotihoidon esimies, Juvanen Sari
p. 040 534 6951
sari.juvanen@vantaa.fi 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.