(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Lahteen
Invalidiliiton Asumispalvelut Oy - Validia Asuminen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019
Invalidiliiton Asumispalvelut Oy - Validia Asuminen
Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.

Lahden Validia-talomme sijainti Paavolan kaupunginosassa, Lahden keskustan palveluiden äärellä tuo elämiseen helppoutta. Tarjoamme laadukasta palveluasumista ja yhteistä tekemistä viihtyisässä ympäristössä.
Toimenkuva
Etsimme Validia Asumiselle lähihoitajia Lahden Validia-taloon Paavolaan. Kohteessa on 46 asuntoa, joissa asukkaina on fyysisesti vammaisia, kehitysvammaisia sekä muita toimintaesteisiä henkilöitä.

Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokoaikatyö, jossa työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mukavan työympäristön, huiput työkaverit sekä muita etuja (mm. liikuntasetelit).
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta alan koulutusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi sinun tulee olle Valviran rekisterissä. Asiakaspalvelutyön vuoksi sinulla tulee olla myös hyvä suomen kielen kirjallinen sekä suullinen taito.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita toimistolemme, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Karoliina Tiihonen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.10.2019 mennessä.