(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia/ Lähihoitajaopiskelijoita keikka- ja tuntiyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Esperi hoivakoti Mikonpolku on Auran keskustassa sijaitseva ikääntyneille tarkoitettu ympärivuorokautisen tehostetun asumisen yksikkö. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia ja asukaspaikkoja on 20. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Toimintaa ohjaavana periaatteena on asukkaiden itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA/LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA keikkatyöhön ja osa-aikatyöhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa/ riittäviä opintoja sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä, tunnollista ja kunnioittavaa asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Kivimäki, p. 0400 139505 tai kirsi.kivimaki@esperi.fi


Haku päättyy 25.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.