(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia/ Lähihoitajaopiskelijoita keikka- ja tuntiyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Esperi Hoivakoti Riihelä tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille Pöytyällä. Riihelässä on yhteensä 38 asukaspaikkaa, kahdessa erillisessä ryhmäkodissa. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa asumispalvelua lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen. Riihelän toiminta-ajatuksena on tarjota kodikas ja turvallinen asuinympäristö ikäihmisille. Tavoitteena on tyytyväinen ja onnellinen vanhuus. Hoivakoti Riihelä on toiminut vuodesta 2013.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA/ LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA keikkatyöhön ja osa-aikatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa/ riittäviä opintoja sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä, tunnollista ja kunnioittavaa asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Kivimäki, p. 0400 139505 tai kirsi.kivimaki@esperi.fi


Haku päättyy 25.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.