(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Kuusamon Attendo Haapolaan ja Oulankaan
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tule tekemään kanssamme tärkeää työtä!

Etsimme parhaillaan asiakasyrityksellemme Attendolle lähihoitajia Kuusamon yksiköihin Haapolaan ja Oulankaan. Attendo Haapola on vuonna 2007 toimintansa aloittanut 45-paikkainen palvelukoti ikäihmisille ja Attendo Oulanka on Kuusamoon syksyllä 2019 valmistunut kehitysvammaisten palvelukoti.

Tehtävässäsi voit aloittaa sopimuksen mukaan! Työn kesto on myös mahdollista määritellä oman elämäntilanteesi mukaan. Pääasiassa etsimme pidempiaikaista työntekijää, mutta myös lyhyemmät työsuhteen kestot ovat sovittavissa keikkaluontoisesti.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien kanssa. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Jos olet kiinnostunut töistä näissä Attendon Kuusamon yksiköissä, täytäthän hakemuksen pikaisesti.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli haluat tehtävästä lisätietoa.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

HUOM! Huomoimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!