(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kotihoitoon
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

LÄHIHOITAJAA

Oletko sydämmellinen autoileva lähihoitaja vailla vakituista työtä? Etsimme asiakkaallemme lämminhenkistä lähihoitajaa kotihoitoon turun talousalueelle ja lähikuntiin. Asiakkaita on kaikenikäisiä elämän eri tilanteista, joten tarjolla on tilaisuus päästä tekemään hyvää ja olla apuna ihmisten arjessa. Työn suorittamisessa käytetään omaa autoa, josta maksetaan palkan lisäksi verottajan asettama kilometrikorvaus. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja etsimmekin ensisijaisesti vakituista tekijää, mutta tarjolla on myös mahdollisuus tehdä iltaisin 4h keikkoja aikavälillä 15-19, joten mikäli et pysty vakituiseen työsuhteeseen on tässä mahdollisuus myös keikkailla ja hankkia sitäkautta lisätienestiä. Laita siis ihmeessä hakemusta, sillä paikka täytetään heti oikean ihmisen löydyttyä. Oletko juuri sinä se linkki joka on aidosti apuna ihmisten arjessa, lähellä asiakasta, omalla panoksellasi takaamassa ihmisille laadukkaan arjen ja kotona selviämisen riemun. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Anniinaan p. 050 351 1811 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.