(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kotihoitoon
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Lähihoitaja kotihoitoon: Helsingin kaupunki - Idän palvelualue

Tervetuloa tekemään tärkeää työtä! Helsingin kaupunki hakee lähihoitajia kotihoitoon Idän palvelualueelle.

Lähihoitaja käy asiakkaiden luona mahdollistaen asiakkaan kotona asumisen. Monelle asiakkaalle kotihoidon käynti on erittäin odotettu ja tärkeä hetki päivässä. Kotihoidossa lähihoitajan työ on vaihtelevaa, liikkuvaa ja mielenkiintoista ja siinä pääsee käyttämään ammattitaitoaan laajasti.

Työhön sisältyy perehdytysjakso, joka muokataan jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti aikaisemman työkokemuksen ja osaamisen perusteella. Ehkä olet jo kokenut ammattilainen. Otamme huomioon myös opiskelijat, koska perehdytysjakso ja työ on mahdollista aloittaa myös opintojen ohella. Tässä on mainio tilaisuus sinulle varmistaa vakituinen työ valmistumisen jälkeen.

Työskentely tapahtuu 17 lähipalvelualueella siten, että asiakkaat ja työpisteet vaihtelevat. Työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin aamuvuorossa. Toivomme, että sinulla on valmius tehdä tarvittaessa myös kaksivuorotyötä.

Työ kotihoidossa edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta, kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa, jotta asiakkaiden hoitosuunnitelmien lukeminen sekä hoitotyön kirjaaminen onnistuvat ja kommunikointi asiakkaiden kanssa on sujuvaa. B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat eduksi, mutta ei välttämätön. Helsingin kaupunki auttaa tarvittaessa työsuhdeasunnon hankkimisessa ja työntekijällä on mahdollisuus saada HSL:n asiointilippu.

Kelpoisuusehdot:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus ja työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen tärkeässä työssä Helsingin kaupungilla. Helsingin kaupungilla pääset myös kasvattamaan ammattitaitoasi ja kehittämään osaamistasi. Työ kotihoidossa on itsenäistä ja vastuullista. Pääset työskentelemään itähelsinkiläisten asiakkaiden ja tiimien kanssa omalla persoonallasi. Taustatukenasi on kokeneiden kollegoiden tuki.

Adecco toimii Helsingin kaupungin yhteistyökumppanina rekrytoinnissa. Rekrytointia hoitaa Adeccolta Elvi Koistinen, p. 040 614 7742, elvi.koistinen@adecco.fi. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti työstä lisää!
Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Hakuaika tehtäviin päättyy 30.6., mutta täytämme tehtäviä jatkuvasti sopivien henkilöiden löydyttyä.