(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kotihoitoon!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme lähihoitajia kotihoitoon Jyväskylään!

Työnkuuvaasi kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtiminen kuten mm. kylvettäminen, lääkkeiden ja ruoan anto. Teet kauppatilauksia sekä huolehdit ympäristön siisteydestä.
Odotamme sinulta
Sinulla on lähihoitajan koulutus sekä lääkeluvat suoritettuna. Toivomme sinulta paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista ja asiakaslähtöistä työotetta. Sinulla tulee olla ajokortti, hygieniapassi ja ensiapukortti. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Hae paikkaa pikaisesti lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi tai täytä hakemus nettisivujemme kautta osoitteessa www.vmp.fi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
3kk
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.06.2019 mennessä.