(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia kotihoitoon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen
joukkoomme!

Työnkuvaus:

Etsimme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin kotihoitoon! Työkohteita on eripuolilla pk-seutua ja työntekijä saa itse vaikuttaa millä alueella haluaa työskennellä (esim. Helsinki, Espoo tai Vantaa).  Työ on monipuolista, liikkuvaa ja itsenäistä hoitotyötä, jonka tukena on oma hoitotiimi. Työ on kaksivuorotyötä ma-su välillä.

Hoidettavat ovat pääsääntöisesti vammaisia, vanhuksia tai lapsiperheitä. Hoitotiimissä on yleensä 8-12 hoitajaa ja hoidettavia kuuluu tiimille 60-100 henkilö. Työkohteiden välillä liikutaan autolla, joten hakijalla tulisi olla ajokortti. Jokaisessa tiimissä on lähihoitajien lisäksi vastuuesimies.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijalta odotamme lähihoitajan, sairaanhoitajan tai ohjaajan tutkintoa ja Valviran voimassaolevaa laillistusta. Lisäksi työssä tarvitsee olla hyvä suomenkielentaito.

Hakuprosessi:

Hakija tulee rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykselle ja kyseessä on kokoaikatyö. Paikkoja on auki reilusti. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi ja työhistoriastasi, niin osaamme kohdentaa hakusi oikein. Voit lisäksi kertoa millä alueella haluat työskennellä ja kunka nopeasti voisit aloittaa.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila aleksandra.jounila@medipower.fi